Expositie 8 juni om 14:00 tot 20:00 uur te Amsterdam

‘Het meisje met de parel’ van Vermeer, de ‘Vrijheid leidt het volk’ van Delacroix en ‘De geboorte van Venus’ van Botticelli. Drie absolute topkunstenaars en topkunstwerken, allemaal vertegenwoordigd op deze foto. Van Botticelli komen de blazende figuren en de schelp die op de poster rechts zijn te zien.

Er is een hoop aas aan de hand met de posters. Het meisje met de parel geeft borstvoeding. De Vrijheid ziet er wat losjes uit met haar gele schoenen, open shirt en zwart broek. Ze geeft een solidariteitsteken.

De tekst; ‘Ios al la mierda’ betekent; ‘neuk Iris’ als ik Google mag geloven. Het geheel krijgt iets van fuck you! Mooi, hoe oogstrelende kunst een stevige boodschap meekrijgt. Ik vermoed een feministisch boodschap.

Wat maakt Streetshots uniek?

  • Deze oplage (V83) is gelimiteerd tot maximaal 15 stuks. Dit betekent dat er nooit meer dan 15 afdrukken van deze foto worden gemaakt. Hierdoor zijn ze uniek.
  • Dezelfde foto kan ook nooit meer worden gemaakt doordat elke dag het gefotografeerde kunstwerk verandert door weersinvloeden of graffiti-plaksels.

Bij je kunstwerk ontvang je een certificaat van echtheid met tevens de handtekening van kunstenaar Gert Willem Haasnoot en uiteraard het betreffende nummer van je kunstwerk. (Foto nummer tussen 1/5 en 5/5)

Met de aanschaf van een print van Streetshots help je de wijk. Een deel van de opbrengst gaat naar een cultureel project in de buurt. Op deze manier kleurt graffiti niet alleen de straten maar sponsort ze ook initiatieven voor een betere en creatievere wijk.

De verzending is gratis binnen Nederland en ter kennismaking bieden wij nu de gratis ophangservice. Dit betekent dat wij gratis aan huis het kunstwerk komen ophangen. (Waddeneilanden tegen een meerprijs)

Heb je een mooie foto gevonden maar wil je liever een gedeelte van die foto, bijvoorbeeld als je een vierkante foto wilt of juist een hele smalle en hoge afdruk, dan kan je in samenspraak met de fotograaf komen tot een eigen compositie.

 

FAQ

Dibond

Dibond is ideaal voor het presenteren van streetart-kunst. Met een hoogwaardige druk op 3 of 4mm dikke aluminiumplaten komen streetart-afbeeldingen opvallend naar voren. De moderne uitstraling van Dibond benadrukt de kracht van streetart, terwijl de matte structuur stijlvol oogt. Het inbegrepen ophangsysteem maakt het een handige keuze voor streetart-liefhebbers die hun kunst in een hedendaags licht willen laten stralen.

Acrylglas:

Het afdrukken van streetart-kunst op Acrylglas resulteert in hoogwaardige kunstfoto’s die direct op echt Acrylglas worden afgedrukt. Streetshots biedt de hoogste kwaliteit bij deze directe afdruk op Acrylglas, wat resulteert in een van de mooiste en meest minimalistische vormen van muurdecoratie. Uw streetart-kunstwerk wordt gepresenteerd achter een diepte gevend en bewust licht reflecterend paneel met spiegelende, diamant gepolijste glasranden. Deze stijl past perfect bij de unieke streetart-signatuur van Streetshots.

De vanaf prijs van uw Streetshots-kunstwerk is  € 795,–. De prijs is afhankelijk van het formaat en het te kiezen materiaal. In een persoonlijk gesprek of via email kunnen wij helpen met het maken van een keuze. Daarna maken wij graag een offerte voor u.

Referentie : V83

Oplage: 15

De levertijd van uw Streetshots-kunstwerk bedraagt maximaal 3 weken maar in veel gevallen kunnen we binnen 7 dagen leveren