Expositie 8 juni om 14:00 tot 20:00 uur te Amsterdam

Valencia streetart in je eigen huis of op kantoor

Valencia, een bruisende stad aan de oostkust van Spanje, biedt een opwindende streetart-scene die de straten transformeert in levendige galerijen. Laat je inspireren door ons aanbod en vraag een offerte aan.

David de Limon
Viva
Leegte
Art
Paella
Victory
Oogopslag
Alice
Rise
In progress
Rabbits
Vormen
Context
#Staysafe
Smile
Je bent wat je eet
Big brother
Rolluik
Peephole
Happy shit
Verlegen
John Doe
Rauw in blauw
Sucked in
Indian
Cartoon
Berlin
Burn
Entrada Prohibida
Bicicleta
Jazz
Politica
Etre
Mucho mas

Van kleurrijke muurschilderingen tot intrigerende graffiti, de straatkunst in Valencia weerspiegelt zowel de rijke cultuur van de stad als de creatieve geest van de kunstenaars die haar muren verfraaien

In het historische centrum van Valencia ontmoet het verleden het heden in de vorm van streetart. Oude gebouwen dienen als achtergrond voor gedurfde en expressieve kunstwerken, waardoor een unieke mix van traditie en moderniteit ontstaat. Kunstenaars uit Valencia en daarbuiten gebruiken de straten als hun canvas, waardoor de stad een openluchtmuseum wordt waar bezoekers en bewoners worden ondergedompeld in een wereld van visuele verhalen.

De diversiteit van de Valenciaanse streetart is opvallend. Terwijl sommige werken geïnspireerd zijn door de rijke geschiedenis en architectuur van de stad, richten andere zich op hedendaagse thema’s en sociale kwesties. De levendige kleuren en gedurfde ontwerpen trekken de aandacht en dagen voorbijgangers uit om stil te staan en de betekenissen achter de kunst te verkennen. Valenciaanse streetart is niet alleen decoratief maar fungeert ook als een vorm van stedelijke expressie en sociale reflectie.