Expositie 8 juni om 14:00 tot 20:00 uur te Amsterdam

Ik loop al jarenlang langs dit prachtige oog als ik naar het Museum voor Moderne Kunst in Valencia ga. De gehele beeltenis brokkelt langzaam af, maar het oog is vooralsnog gespaard gebleven. Valencia kan bloedheet worden, maar het regent gelukkig weinig.

Het oog kijkt niet naar mij, als voorbijganger, maar ergens anders heen. Heeft de vrouw aan wie het oog toebehoort iets gehoord? Houdt ze iets in de gaten? Wat is dat dan? De kunstenaar heeft ook een zwarte roos onder het oog aangebracht waarvan ik de betekenis niet begrijp.

Ik heb de muur bewust in zijn geheel gefotografeerd. De huizen op de achtergrond zijn zichtbaar, evenals de scherven die in de muur gemetseld zijn en die moeten voorkomen dat mensen over de muur heen klimmen. Misschien is ze daarom wel waakzaam.

Wat maakt Streetshots uniek?

  • Deze oplage (V34) is gelimiteerd tot maximaal 5 stuks. Dit betekent dat er nooit meer dan 5 afdrukken van deze foto worden gemaakt. Hierdoor zijn ze uniek.
  • Dezelfde foto kan ook nooit meer worden gemaakt doordat elke dag het gefotografeerde kunstwerk verandert door weersinvloeden of graffiti-plaksels.

Bij je kunstwerk ontvang je een certificaat van echtheid met tevens de handtekening van kunstenaar Gert Willem Haasnoot en uiteraard het betreffende nummer van je kunstwerk. (Foto nummer tussen 1/5 en 5/5)

Met de aanschaf van een print van Streetshots help je de wijk. Een deel van de opbrengst gaat naar een cultureel project in de buurt. Op deze manier kleurt graffiti niet alleen de straten maar sponsort ze ook initiatieven voor een betere en creatievere wijk.

De verzending is gratis binnen Nederland en ter kennismaking bieden wij nu de gratis ophangservice. Dit betekent dat wij gratis aan huis het kunstwerk komen ophangen. (Waddeneilanden tegen een meerprijs)

Heb je een mooie foto gevonden maar wil je liever een gedeelte van die foto, bijvoorbeeld als je een vierkante foto wilt of juist een hele smalle en hoge afdruk, dan kan je in samenspraak met de fotograaf komen tot een eigen compositie.

 

FAQ

Dibond

Dibond is ideaal voor het presenteren van streetart-kunst. Met een hoogwaardige druk op 3 of 4mm dikke aluminiumplaten komen streetart-afbeeldingen opvallend naar voren. De moderne uitstraling van Dibond benadrukt de kracht van streetart, terwijl de matte structuur stijlvol oogt. Het inbegrepen ophangsysteem maakt het een handige keuze voor streetart-liefhebbers die hun kunst in een hedendaags licht willen laten stralen.

Acrylglas:

Het afdrukken van streetart-kunst op Acrylglas resulteert in hoogwaardige kunstfoto’s die direct op echt Acrylglas worden afgedrukt. Streetshots biedt de hoogste kwaliteit bij deze directe afdruk op Acrylglas, wat resulteert in een van de mooiste en meest minimalistische vormen van muurdecoratie. Uw streetart-kunstwerk wordt gepresenteerd achter een diepte gevend en bewust licht reflecterend paneel met spiegelende, diamant gepolijste glasranden. Deze stijl past perfect bij de unieke streetart-signatuur van Streetshots.

De vanaf prijs van uw Streetshots-kunstwerk is  € 795,–. De prijs is afhankelijk van het formaat en het te kiezen materiaal. In een persoonlijk gesprek of via email kunnen wij helpen met het maken van een keuze. Daarna maken wij graag een offerte voor u.

Referentie : V34

Oplage: 5

De levertijd van uw Streetshots-kunstwerk bedraagt maximaal 3 weken maar in veel gevallen kunnen we binnen 7 dagen leveren