Expositie 8 juni om 14:00 tot 20:00 uur te Amsterdam

Een meisje geeft een plantje water; een lief tafereeltje, totdat je wat langer kijkt. Ze houdt een gieter vast, maar daar is een label opgeplakt dat ons wil vertellen dat de gieter of het water uit de gieter radioactief is. Het plantje zelf is ook niet wat het lijkt, het heeft tanden. Een vleesetende plant of een mutatie veroorzaakt door de inhoud van het gietertje?

Iemand anders heeft met een spuitbus, in groene letters, Go Veg, over het tafereel heen gespoten. Maar dit is een plant die ik liever niet zou eten. Dat moet degene die deze tekst heeft aangebracht toch ook hebben gezien. Links is een mooi vrouwengezicht te zien. Is dit portret nu onder de loslatende kalk tevoorschijn gekomen of is het onderdeel van een vergane poster geweest? Het meisje met de gieter en het gezicht kan je vinden bij een metro-overgang in Berlin-Mitte, als je goed zoekt.

Wat maakt Streetshots uniek?

  • Deze oplage (B29) is gelimiteerd tot maximaal 5 stuks. Dit betekent dat er nooit meer dan 5 afdrukken van deze foto worden gemaakt. Hierdoor zijn ze uniek.
  • Dezelfde foto kan ook nooit meer worden gemaakt doordat elke dag het gefotografeerde kunstwerk verandert door weersinvloeden of graffiti-plaksels.

Bij je kunstwerk ontvang je een certificaat van echtheid met tevens de handtekening van kunstenaar Gert Willem Haasnoot en uiteraard het betreffende nummer van je kunstwerk. (Foto nummer tussen 1/5 en 5/5)

Met de aanschaf van een print van Streetshots help je de wijk. Een deel van de opbrengst gaat naar een cultureel project in de buurt. Op deze manier kleurt graffiti niet alleen de straten maar sponsort ze ook initiatieven voor een betere en creatievere wijk.

De verzending is gratis binnen Nederland en ter kennismaking bieden wij nu de gratis ophangservice. Dit betekent dat wij gratis aan huis het kunstwerk komen ophangen. (Waddeneilanden tegen een meerprijs)

Heb je een mooie foto gevonden maar wil je liever een gedeelte van die foto, bijvoorbeeld als je een vierkante foto wilt of juist een hele smalle en hoge afdruk, dan kan je in samenspraak met de fotograaf komen tot een eigen compositie.

 

FAQ

Dibond

Dibond is ideaal voor het presenteren van streetart-kunst. Met een hoogwaardige druk op 3 of 4mm dikke aluminiumplaten komen streetart-afbeeldingen opvallend naar voren. De moderne uitstraling van Dibond benadrukt de kracht van streetart, terwijl de matte structuur stijlvol oogt. Het inbegrepen ophangsysteem maakt het een handige keuze voor streetart-liefhebbers die hun kunst in een hedendaags licht willen laten stralen.

Acrylglas:

Het afdrukken van streetart-kunst op Acrylglas resulteert in hoogwaardige kunstfoto’s die direct op echt Acrylglas worden afgedrukt. Streetshots biedt de hoogste kwaliteit bij deze directe afdruk op Acrylglas, wat resulteert in een van de mooiste en meest minimalistische vormen van muurdecoratie. Uw streetart-kunstwerk wordt gepresenteerd achter een diepte gevend en bewust licht reflecterend paneel met spiegelende, diamant gepolijste glasranden. Deze stijl past perfect bij de unieke streetart-signatuur van Streetshots.

De vanaf prijs van uw Streetshots-kunstwerk is  € 795,–. De prijs is afhankelijk van het formaat en het te kiezen materiaal. In een persoonlijk gesprek of via email kunnen wij helpen met het maken van een keuze. Daarna maken wij graag een offerte voor u.

Referentie : B29

Oplage: 5

De levertijd van uw Streetshots-kunstwerk bedraagt maximaal 3 weken maar in veel gevallen kunnen we binnen 7 dagen leveren