Expositie 8 juni om 14:00 tot 20:00 uur te Amsterdam

Het is een deur die vast ergens heen gaat, maar waarheen weet ik niet. Ergens naar binnen, waar het vochtig is en koud, vermoed ik. Of juist een gezellige koffiebar? In Berlijn weet je het niet altijd. De enorme verzameling stickers die op de deur is aangebracht lenen zich uitstekend voor google-sessies.

Ik heb bijvoorbeeld “MLM no fun 720” gegoogled. Uiteindelijk kwam ik op een Instagram-pagina uit van #miromalie. Daar staan allemaal foto’s van stickers op, wel zo een 250, met nieuwe namen en links. Een nieuwe bron met informatie over een nieuwe, lucide wereld. En zo kan je doorgaan, sticker na sticker. Sommigen komen ergens op uit of zijn een eenvoudige reclame voor een product of bedrijf. Anderen brengen je een hoop meer. Het is net als de deur waar de stickers opzitten. Je weet pas wat er achter schuilt als je binnengaat. Have fun!

Wat maakt Streetshots uniek?

  • Deze oplage (B36) is gelimiteerd tot maximaal 15 stuks. Dit betekent dat er nooit meer dan 15 afdrukken van deze foto worden gemaakt. Hierdoor zijn ze uniek.
  • Dezelfde foto kan ook nooit meer worden gemaakt doordat elke dag het gefotografeerde kunstwerk verandert door weersinvloeden of graffiti-plaksels.

Bij je kunstwerk ontvang je een certificaat van echtheid met tevens de handtekening van kunstenaar Gert Willem Haasnoot en uiteraard het betreffende nummer van je kunstwerk. (Foto nummer tussen 1/5 en 5/5)

Met de aanschaf van een print van Streetshots help je de wijk. Een deel van de opbrengst gaat naar een cultureel project in de buurt. Op deze manier kleurt graffiti niet alleen de straten maar sponsort ze ook initiatieven voor een betere en creatievere wijk.

De verzending is gratis binnen Nederland en ter kennismaking bieden wij nu de gratis ophangservice. Dit betekent dat wij gratis aan huis het kunstwerk komen ophangen. (Waddeneilanden tegen een meerprijs)

Heb je een mooie foto gevonden maar wil je liever een gedeelte van die foto, bijvoorbeeld als je een vierkante foto wilt of juist een hele smalle en hoge afdruk, dan kan je in samenspraak met de fotograaf komen tot een eigen compositie.

 

FAQ

Dibond

Dibond is ideaal voor het presenteren van streetart-kunst. Met een hoogwaardige druk op 3 of 4mm dikke aluminiumplaten komen streetart-afbeeldingen opvallend naar voren. De moderne uitstraling van Dibond benadrukt de kracht van streetart, terwijl de matte structuur stijlvol oogt. Het inbegrepen ophangsysteem maakt het een handige keuze voor streetart-liefhebbers die hun kunst in een hedendaags licht willen laten stralen.

Acrylglas:

Het afdrukken van streetart-kunst op Acrylglas resulteert in hoogwaardige kunstfoto’s die direct op echt Acrylglas worden afgedrukt. Streetshots biedt de hoogste kwaliteit bij deze directe afdruk op Acrylglas, wat resulteert in een van de mooiste en meest minimalistische vormen van muurdecoratie. Uw streetart-kunstwerk wordt gepresenteerd achter een diepte gevend en bewust licht reflecterend paneel met spiegelende, diamant gepolijste glasranden. Deze stijl past perfect bij de unieke streetart-signatuur van Streetshots.

De vanaf prijs van uw Streetshots-kunstwerk is  € 795,–. De prijs is afhankelijk van het formaat en het te kiezen materiaal. In een persoonlijk gesprek of via email kunnen wij helpen met het maken van een keuze. Daarna maken wij graag een offerte voor u.

Referentie : B36

Oplage: 15

De levertijd van uw Streetshots-kunstwerk bedraagt maximaal 3 weken maar in veel gevallen kunnen we binnen 7 dagen leveren